Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja
 1. Vse navedene cene ne vključujejo DDV. Stranka naredi samo obdavčitev ob prejetju blaga in računa, saj blago dostavljamo iz našega centralnega skladišča v Budimpešti. Stranka mora biti registrirana v EU VIES TAX sistemu kot davčni zavezanec, sicer se ji račun izstavi z DDV po veljavni stopnji na Madžarski.
 2. Vsi izdelki so izključna last Spark Promotions, dokler naročnik ne plača celotnega računa.
 3. Minimalni znesek naročila je 300 €. V primeru manjšega naročila zaračunavamo administrativne stroške v višini 25 €.
 4. V primeru naročila nad 600 € so stroški dostave vključeni za eno lokacijo kjerkoli v Sloveniji. Za manjša naročila obračunamo stroške dostave 20 € po Sloveniji oz. 10 € za Ljubljano.
 5. Stranka lahko brezplačno prevzame blago sama na našem naslovu.
 6. Idejna zasnova projekta v vrednosti 300 € je last podjetja Spark Promotions. Ob naročilu blaga v vrednosti nad 600 € vam jo brezplačno podarimo.
 7. Dobavni rok je določen pri vsakem izdelku posebej. Splošni dobavni rok za izdelke na zalogi je 2 tedna, za dodelavo pa 1 teden. Točen dobavni rok vam posredujemo ob potrditvi naročila, pri dodelavi pa po postavitvi designa.
 8. V primeru, da posebej ni navedeno, cene ne vsebujejo stroškov dodelave (dotiska, (raz)pakiranja, graviranja ipd.). Ceno teh storitev se določi naknadno, na podlagi specifikacije z vaše strani.
 9. Ponudba upošteva industrijsko odstopanje količine za +/-5%. V primeru, da želite natančno količino, se cene v ponudbi zvišajo 3%. Prosimo vas, da ob naročilu blaga zahtevo po točni količini posebej navedete.
 10. Zaloge se hitro spreminjajo, zato je pred naročilom potrebno preveriti zalogo, ki je omejena. Možnost izvedbe naročila vam sporočimo ob prejemu naročila. V primeru, da so zaloge pošle, se bomo potrudili, da za vas poiščemo čim ustreznejši substitut.
 11. Izdelki so pakirani v enostavne embalaže. Na vašo zahtevo za vas razvijemo tudi posebno darilno embalažo, ki se ovrednoti posebej.
 12. Omogočamo vam tudi zavijanje daril oz. pakiranja na podlagi vaših zahtev.
 13. Na promocijske izdelke ni garancije. Naročnik in izvajalec bosta poiskala ustrezne oblike reševanje reklamacij od primera do primera z namenom skupnega in dolgoročnega sodelovanja.
 14. Izdelki, vključno s tehničnim blagom, so namenjeni prodaji pravnim osebam (podjetjem, organizacijam in institucijam) in v promocijske namene, zato ne vsebujejo navodil v slovenskem jeziku, deklaracij in so brez garancije.
 15. Rok za reklamacijo je največ 8 dni od izdobave blaga. V primeru reklamacij blaga ne zagotavljamo, da bo na razpolago isti artikel, saj lahko v vmesnem času zaloga artikla poide. Naročnik in izvajalec se bosta trudila, da najdeta nadomestni artikel.
 16. V primeru, da je stranka sama izvajala dotisk/potisk izdelkov, reklamacija na izdelke ni možna, saj obstaja možnost, da so se izdelki poškodovali v procesu dotiska/potiska.
 17. Izvajalec ne prevzema krivde za ne-izdobavo izdelkov, ki so posledica višje sile (potop ladje, prometna nesreča tovornjaka…). Transport je zavarovan in krije zgolj našo nabavno vrednost ne pa tudi odgovornosti za ne-izdobavo.
 18. Splošna veljavnost ponudbe: 14 dni oz. če je posebej navedeno, tudi drugače.