Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja

 1. Vse navedene cene ne vključujejo DDV. Stranka naredi samo obdavčitev ob prejetju blaga in računa, saj blago dostavljamo iz našega centralnega skladišča v Budimpešti. Stranka mora biti registrirana v EU VIES TAX sistemu kot davčni zavezanec, sicer se ji račun izstavi z DDV po veljavni stopnji na Madžarski.
 2. Vsi izdelki so izključna last Spark Promotions, dokler naročnik ne plača celotnega računa.
 3. Prikazane cene na spletni strani so informativnega značaja in niso obvezujoče, saj lahko prihaja do napake pri vnosu. Kontaktirajte nas za natančnejšo ponudbo.
 4. Cene na spletni strani veljajo za količine 1.000 kosov oziroma 1.000,00 € naročila. Upošteva se pogoj, ki je prej izpolnjen. V izogib nesporazumom nas kontaktirajte za natančnejšo ponudbo.
 5. Minimalni znesek naročila je 300,00 €. V primeru manjšega naročila zaračunavamo administrativne stroške v višini 25,00 €.
 6. Idejna zasnova projekta v vrednosti 300,00 € je last podjetja Spark Promotions. Ob naročilu blaga v vrednosti nad 1.000,00 € vam jo brezplačno podarimo.
 7. V primeru naročila nad 1.000 € so stroški dostave vključeni za dostavo na eno lokacijo kjerkoli v Sloveniji. Za manjša naročila obračunamo stroške dostave 40,00 € po Sloveniji oz. 20,00 € za Ljubljano.
 8. Dostavo izvajajo naši pogodbeni partnerji (kurirske službe). V skladu s pravili poslovanja dostavnih služb je predvideno, da je dostava do vrat vašega podjetja. Vnos v stavbo in po pisarnah je potrebno posebej dogovoriti.
 9. Manjše pošiljke dostavljamo s kurirskimi službami (paketna dostava). Večje pošiljke dostavljajo logistična podjetja na paletah. Za večje pošiljke mora stranka zagotoviti ustrezen prostor za prevzem in nas opozoriti na morebitne posebnosti (možnost dostopa s tovornjakom, potreba po rampi za razkladanje, delovni čas, itd.)
 10. Prosimo, da pri naročilu blaga navedete točen naslov za dostavo, obvezno dodatne kontaktno osebo s telefonsko številko in nam podate omejitve (delovni čas, višje nadstropje, itd.).
 11. Dobavni rok je določen pri vsakem izdelku posebej. Splošni dobavni rok za izdelke na zalogi je 1–2 tedna, za dodelavo pa 1–2 tedna. Točen dobavni rok vam posredujemo ob potrditvi naročila, pri dodelavi pa po postavitvi designa.
 12. V primeru, da posebej ni navedeno, cene ne vsebujejo stroškov dodelave (dotiska, (raz)pakiranja, graviranja, ipd.). Cena teh storitev se določi naknadno, na podlagi specifikacije z vaše strani. Na osnovi specifikacije vam bomo pripravili natančno ponudbo z vsemi vključenimi zahtevami.
 13. Ponudba upošteva industrijsko odstopanje količine za ±5%. V primeru, da želite natančno količino, se cene v ponudbi zvišajo. Prosimo vas, da ob naročilu blaga zahtevo po točni količini posebej navedete, sicer sprejemate industrijsko dovoljeno odstopanje končnih količin. Zaračunamo samo dejansko dobavljene količine.
 14. Zaloge se hitro spreminjajo, zato je pred naročilom potrebno preveriti zalogo, ki je lahko omejena. Možnost izvedbe naročila vam sporočimo ob prejemu naročila. V primeru, da so zaloge pošle, se bomo potrudili, da za vas poiščemo čim ustreznejši substitut.
 15. Izdelki so pakirani v enostavne embalaže. Na vašo zahtevo za vas razvijemo tudi posebno darilno embalažo, ki se ovrednoti posebej.
 16. Omogočamo vam zavijanje daril oziroma pakiranje na podlagi vaših zahtev. Vse dodatne stvari se dogovorijo in ovrednotijo posebej.
 17. Na promocijske izdelke ni garancije. Naročnik in izvajalec bosta poiskala ustrezne oblike reševanje reklamacij od primera do primera z namenom skupnega in dolgoročnega sodelovanja.
 18. Izdelki, vključno s tehničnim blagom, so namenjeni prodaji pravnim osebam (podjetjem, organizacijam in institucijam) in v promocijske namene, zato ne vsebujejo navodil v slovenskem jeziku, deklaracij in so brez garancije.
 19. Rok za reklamacijo je največ 8 dni od izdobave blaga. V primeru reklamacij blaga ne zagotavljamo, da bo na razpolago isti artikel, saj lahko v vmesnem času zaloga artikla poide. Naročnik in izvajalec se bosta trudila, da najdeta nadomestni artikel.
 20. V primeru, da je stranka sama izvajala dotisk/potisk izdelkov, reklamacija na izdelke ni možna, saj obstaja možnost, da so se izdelki poškodovali v procesu dotiska/potiska.
 21. Izvajalec ne prevzema krivde za ne-izdobavo izdelkov, ki so posledica višje sile (potop ladje, prometna nesreča tovornjaka, …). Transport je zavarovan in krije zgolj našo nabavno vrednost, ne pa tudi odgovornosti za ne-izdobavo.
 22. Splošna veljavnost ponudbe: 14 dni oziroma če je posebej navedeno, tudi drugače.